top of page

FAQ 's

Heb je vragen over de producten van The Sugar Coach? Dan kun je uiteraard contact me me opnemen. Maar, je kunt ook alvast even kijken of joúw vraag tussen de FAQ's staat, om direct het antwoord te lezen!
Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met me op!

"Wie is the Sugar Coach?"

37 jaar, mama van 2 kids, partner van de meest geduldige man op aarde én al ruim 11 jaar ondernemer in de Cake Business: Bregje Smits.
Met mijn TaartStudio "Taart van Bregje" in Valkenswaard maak ik al ruim 11 jaar de meest uiteenlopende opdrachten als het gaat om taarten, cupcakes en sweets. Bovendien hebben we wekelijks verschillende workshops, die druk bezocht worden door dames (en heren) over heel Nederland én België. Ik heb van mijn hobby, mijn beroep kunnen maken. En dat geluk, gun ik iédereen!

"Voor wie is the Sugar Coach?"

The Sugar Coach is er voor iédereen die zich verder wil verdiepen in de Cake Business. Of je dit nu hobby- of beroepsmatig wilt (gaan) doen, ik help je graag! Sta jij aan de start, of draai jij al heel wat jaren mee in deze creatieve branch? Je vindt bij the Sugar Coach áltijd een passend antwoord op je vragen of een vernieuwende aanpak van je werkzaamheden!

"Wanneer krijg ik toegang tot mijn aankoop"

Na betaling ontvang je een mail, met daarin de link waarop je jouw bestelde product kunt downloaden. Deze link blijft 30 dagen geldig. Download binnen deze 30 dagen je bestand en je kunt er onbeperkt gebruik van maken.

"Zijn de prijzen incl. of excl. BTW?"

Tenzij anders vermeld, worden de prijzen inclusief BTW weergegeven. 

"Ontvang ik een factuur?"

Jazeker! Bij iedere bestelling, ontvang je automatisch ook een factuur!

"Ik woon/werk in België, kan ik gebruik maken van de producten?"

Jazeker! In de berekeningen zijn voorbeelden gebruikt met Nederlandse BTW tarieven, maar ga je zelf aan het rekenen kun je hier de voor België geldende tarieven gebruiken natuurlijk. Wel is het zo dat de LesModule “De opstart, in 10 stappen” gebaseerd is op de Nederlandse regelgeving. Dit is slechts een klein onderdeel van de LesModule.

"Hoe open ik de bestanden?"

Tenzij anders aangegeven worden alle bestanden in PDF-formaat aangeleverd. Een (gratis) PDF-reader is dus alles wat je nodig hebt, eenvoudiger ga je het niet vinden!

"Op welke dagen is de 1-op-1 Coaching mogelijk??"

Deze plannen we samen, in overleg in! Laat me gerust weten welke dag je voorkeur heeft!

"Waar is The Sugar Coach gevestigd?"

In Valkenswaard (Noord-Brabant). Ik werk vanuit mijn TaartStudio aan de Eindhovenseweg 118a. Maar, wil jij een 1-op-1 Coaching boeken en is de afstand net te ver voor je? Geen probleem! Deze gesprekken, kunnen we ook online doen!

"Let op!"

Aangekochte bestanden, mogen niet verspreid worden aan derden. Dat wil zeggen dat je onze Templates en LesModules niet door mag geven en/óf verkopen.

Stond jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met me op!

Adres

Eindhovenseweg 118a
5552 AD  Valkenswaard

Telefoon

E-mail

  • Facebook
  • Instagram
  • Whatsapp
bottom of page